Yhteisöllisyyksiä

20.02.2017 - 7:19 / jii Ivaneva.


yhteisöllisyys1yhteisöllisyys 2Andrew X:n artikkeli ”Jätä aktivismi” kiteytttää hyvin sitä kiehuntaa jota aktivistiskenessä nyt tapahtuu (Linkki).

Jouko Jokisalon ”Euroopan radikaali oikeisto” -kirjan luin tuossa myös; se selittää hyvin vasemmiston virheet ja sen, miksi Eurooppa saattaa nyt helposti luisua fasisti/nationalisti/oiketopopulistien haltuun.. jos ei löydy ihmisyyttä kunnioittavia vaihtoehtoja.

yhteisöllisyys 3Oho, piirsin vahingossa sosialistista realismia leveästi hymyilevine kommunalisteineen. Ei yhteisöllisyys poista elämästä vaikeaa ja raskasta, mutta se voi sekä henkilökohtaisella että yhteiskunnallisella tasolla ratkaista joitakin pulmia.

osaraMoni mun kavereista on käynyt ton Osaran luonnonvaratuottaja-linjan, siellä opetetaan ihmisille mitä KAIKKI tiesi vielä sata vuotta sitten.

yhteisöllisyys 5Hippiansa on helppo suomessa perustaa, tehdä oma olo mukavaksi syrjässä ja luopua solidaarisuudesta ja vaikuttamisesta isommassa mittakaavassa.

No turhaan mietin tien valintantaa: ei sitä valita, eteen ilmestyy hetken tuoma välimuoto ehdottomien ihanteiden välillä tai sitten elämä heittää jollain kokonaan odottamattomalla. Mutta mielessä on nyt kevään lähestyessä isompi ja valoisampi piha, ulkorakennus kanoille ja vuohille, metsä kodin vieressä..

Kategoria: Anarkismi, Uutiskatsaus, Yleinen.



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus