Ihmisenä olemisesta; jaksamisesta, kiitollisuudesta ja muustakin..

26.12.2016 - 9:15 / jii Ivaneva.


sarastus-1sarastus-2Yann Arthus-Bertrand: ”Human” areenassa , kolmen tunnin tykittely aiheesta ihminen ja ihmisenä oleminen..(youtubessakin ollu moneen osaan pilkottuna ja enkkuteksteillä)

Mainittu Heikki on Heikki H. Attila, josta aiemmin piirsin jo pätkän.

sarastus-3Jouko Jokisalo on kirjoittanut kirjan Euroopan radikaali oikeisto.

Luennon perusteella vaikuttaa todella laajasti ja syvällisesti Euroopan nykytilaan perehtyneeltä tutkijalta. Toi kirja kantsis varmaan lukea. Sarastuksen artikkeli löytyy täältä.

sarastus-4Muistakaa et jokainen tekee oman jaksamisen mukaan varmasti, itsensä loppuun polttamalla ei ole hyödyksi kenellekään!

sarastus-pieni5Seikkailijatar suuntaa kohti uusia seikkailuja!

Uudessa uljaassa ilmiantoyhteiskunnassa, linkki.

”Pelottavin osa toimenpidesuunnitelmaa (sisäministeriön) on ilmiantoyhteiskunnan pystyttäminen. Tämä oli se kohta, joka palautti mieleeni Itä-Saksan. Sisäministeriö kehottaa kaikkia ilmoittamaan laittomaan maassa oleskeluun liittyvistä havainnosta.

Tarkkailkaa naapureitanne, ilmiantakaa.”

sarastusVielä kuva kotoa: tän vuoden kiitollisuuskalenteri (joulukalenteri, jonka 24:ään lappuun kirjoitetaan joka päivä kiitollisuuden aiheita) mallia kalat ja lentoliskot 🙂

Kategoria: Anarkismi, Anarkopasifismi, Uutiskatsaus, Yleinen.2 vastausta - “Ihmisenä olemisesta; jaksamisesta, kiitollisuudesta ja muustakin..”

  1. kjjo Kirjoittaa:

    Oot merkittävä.

  2. jii Ivaneva Kirjoittaa:

    Samoin kuin muutkin kaikki, säkin 🙂

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus