Linnoja ja taloja ja outoja ääniä Linnake-Euroopassa

12.12.2016 - 7:21 / jii Ivaneva.


lompanlinna1Tämän artikkelin takia kiinnostuin.. Vielä video meinigeistä!

lompanlinna-2Lompanlinna on asuntoja ja työhuoneita sisällään pitävä talo Tampereella, kulttuurikeidas Keltaisen talon naapurissa.

lompanlinna-3

Vielä itsenäisyyspäivästä:

lompanlinna-4Tieto veitsistä täällä.

Havainto: Monesti nää mun poliisin toimintaa kuvaavat merkinnät vaikuttaa itestäkin tympeän vihamielisiltä. On kuitenkin erittäin tärkeä seurata ja kritisoida poliisin toimintaa, koska valtion laillistettu väkivaltajoukko on herkästi kaiken arvostelun tuolla puolen väärinkäytöksineen. Tiedotusvälineet myös ruokkii kuvaa poliittisesti neutraalista poliisista, vaikka poliisit kuitenkin pyrkivät jatkuvasti vaikuttamaan yhteiskuntaan ja ovat vahvasti poliittisia toimijoita. Johdonmukaisen anarkopasifismin tulee tuomita paitsi natsien, myös ammattilaisten väkivalta (… ja johdonmukaisesti: myös anarkistien).

Vielä yks näkökulma äärioikeiston, persujen ja natsien, nousuun:

lompanlinna-5No vielä yksi keikkamerkintä:

lompanlinna-7

Erinomainen Litku Klemetti youtubessa.

Tampere tapes -leffa (areenassa) avaa vähän Marian ja kumppanien touhuja ja Keltaisesta talosta on omakin rouheempi youtubessa 🙂

Maria (Keltaisen talon vuokraaja ja primus motor) avautui Tamperelaisessa Keltaisen talon purkamisesta. Tampere underground NYT tapahtuman ajaksi Vanhalle Kirjastotalolle rakennettiin tollainen keltainen talo-simulaattori asiaankuuluvista kalusteista, freeshopista jne.

Ja vielä pieni sketch dump:

lompanlinna-8

Kategoria: AnarkApasifismi, Anarkismi, Anarkopasifismi, Keikalla, Uutiskatsaus, Yleinen.4 vastausta - “Linnoja ja taloja ja outoja ääniä Linnake-Euroopassa”

 1. Aki "Akilles" Alaraatikka Kirjoittaa:

  Sopivan pirullinen poliisiparodia.

  Noidankehä erinomaisesti havainnollistettu.

  Keltainen talo-simulaattorikuva sykähdyttää herkkyydessään.
  Ja se, että se tulee varoittamatta, läsähtää päin kasvoja, kuin tyyny. Ei niin kuin kranaatin paineaalto. Sellainen pehmeä järkytys.

 2. Aki "Akilles" Alaraatikka Kirjoittaa:

  Hiih ja piippua polttava leijona. Ja yksisarvinen.

 3. Leviathan Kirjoittaa:

  Niinno, parodia ei sinänsä ole suunnaton paha kenestäkään, mutta hiukan kaivelee tuo ”laillistettu väkivaltajoukko” kyllä, täytyy sanoa.

  Yritän selittää……

  Jos poliisi joutuu turvautumaan aseeseen tai muuten voimankäytöllä puuttuu tilanteisiin yhteiskunnassamme, siitä seuraa aina sisäinen tutkinta ja selvitys toiminnasta. Sen tarkoitus on selvittää, miten toimia jos samantapainen tilanne tai tilanteet toistuvat.
  Tätähän tietysti voinemme epäillä, ns. ”hyvä veli toiminnasta” jolloin tutkinta on vähän sitä sun tätä.
  Mutta minulle ei ainakaan ole esitetty todisteita tutkinnan leväpertäisyydestä=> ei syytä epäillä.

  Minkähänlainen lainvalvontajärjestelmä olisi sitten parempi kuin nykyinen? Kyborgipoliisiko, ei lahjottavissa, toimii ilman tunteita=>ei häiritse toimintatapoja, postroniaivot eivät aiheuta lipsumisia lain kirjaimen täsmällisestä noudattamisesta.

  Itseäni joskus hiertää kommentit ”miksi poliisi ei tehnyt mitään” jos kyse on vaikka toistuvasta perheväkivallasta, vainoamisesta tai vastaavasta ahdistelusta jonka seurauksena pahimmassa tapauksessa ihminen sattaa olla vaarassa menettää henkensä.
  Koska poliisia valvotaan, niin ilman erillistä käskyä tilanteisiin ei puututa. Virkakoneisto tekee päätökset puuttua asioihin. Konstaapelit toteuteuttavat annetut tehtävät lain kirjaimen mukaan, virkakoneisto vastaa tehdyistä päätöksistä ja valvoo että tehtävät on suoritettu oikein.
  Koneiston jäykkyydestä saattaa johtua ettei poliisi ehdi puuttua tilanteisiin ajoissa, ja sitten käy niinkuin käy.(Eerika..??)
  Ja rivipoliisi saa kurat niskaansa, tottakai.

  Olen ihmetellyt, mikä saa ns. rivipoliisin palaamaan joka päivä työvuoroonsa , jossa saa välillä kuulla olevansa sikakomissaari, ihmisiä heidän ulkoisen olemuksensa mukaan mielivaltaisesti retuuttava ja mätkivä, putkaan paiskiva natsiSS-joukkoihin verrattava, päälesyljettävä kivillä tai pulloilla paiskittava käytöstapoja ilman oleva sinismurffien retkuremmi.

  Olen tätä kysynyt heiltä itseltään, ja näin se taitaa vastauksien perusteella olla. Nämä miehet ja naiset haluavat turvata omalla työllään että ihmisillä olisi turvallista olla tässä yhteiskunnassa nimeltään Suomi, Finland.
  Tekeekö se heistä huonoja, syrjäkarein katsottavia ihmisiä?

  Blogiasi luen kyllä oikein mielelläni. Taiteesi on silmiä ja mieltähivelevää tajukankaan kudosten seuraamista, ajatuksesi selkeänpiristävän tarkasti viiltäviä. Kiitos.

  Leviathan, puunhalaaja,taivaalletuijottaja, äiti maan lapsi.

 4. jii Ivaneva Kirjoittaa:

  Kiitos kommentista: erilaisia turvallisuudesta vastaavien toimijoiden malleja voi etsiä esim Pariisin kommuuunin ajoilta tai nykypäivän Rojavasta 🙂

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus