Trumpoliini hyppyyttää maailmaa?

14.11.2016 - 7:22 / jii Ivaneva.


trump-pumtrump-1trump-2trump-3Helppoa ja hauskaa, muistakaa kun tolleen sulatatte suoraan kattilassa, että pitää olla kansi tukahduttamista varten hollilla jos steariini/parafiini syttyy. Miedolla lämmöllä sulatetaan. Toi on hiukan koekappale minkä tein, sapluuna ois toiminut paremmin, jos sen ois liimannut etukäteen muotin sisään.

Sivilisaation iltahämärä viittaa tietty Amerikan vaaleihin:

trump-4

Trump voi julkifasistina saada demokraattiset voimat yhdistymään aktiiviseen kamppailuun vapauden puolesta. Hänen politiikkansa tulee kyllä aiheuttamaan uskomatonta inhimillistä kärsimystä, mikä surettaa kyllä (niin olisi Clintoninkin politiikka).

Toisaalta kyllä vaikuttaa siltä, että Trump ja koko neokonservatiivinen nationalismiliikehdintä voi syöstä länsimaisen sivilisaation ympäristön tuhoutumisen (Trumpin ilmastopolitiikasta täällä) ja ihmisoikeuksien rapautumisen tuomaan loppuun.

trump-5Esimerkiksi Egyptin tai Rooman valtakunnan kehityskaarta on mielenkiintoista verrata nykytilanteeseen. Onko meillä ajattelun joustavuutta ja kulttuurista rikkautta selvitä haasteista vai tuleeko umpimielisestä fasismista meidän muutoskyvyttömyyden hautakivi?

trump-6

Kategoria: Mrrrttakerho!, Uutiskatsaus, Yleinen.



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus