Ydinvoimalakin on läpimenevämpi kuin minä

19.09.2016 - 6:19 / jii Ivaneva.


svl-1Täällä voi allekirjoittaa vetoomuksen järjestäytyneen rasismin kirjaamisesta rikoslakiin. chelsea-manning-1JA NIIN VIITASAMMOKOT LÄHTIVÄT HANHIKIVELTÄ.

chelsea-manning-2JA KAIKKIALLA MINNE HE MENIVÄT HE PERUSTIVAT VASTARINNAN PESÄKKEITÄ JA VALLANKUMOUSELIMIÄ, SILLÄ HE TIESIVÄT, ETTÄ NYKYMUOTOISESSA YHTEISKUNNASSA HE EIVÄT VOISI ODOTTAA MITÄÄN OIKEUTTA ITSELLEEN JA OLEMASSAOLOLLEEN.

Hanhikiven viitasammakoista kerrotaan täällä. ”Meriharjuksen lisäksi alueella esiintyy rauhoitettu viitasammakko, jonka lisääntymisalueen hävittämiseen Fennovoimalle on myönnetty poikkeuslupa”.

SITTEN VISIO VARJOISTA, JOTKA VALAISTUVAT TUOPPI TUOPILTA:

chelsea-manning-3JA TOISINPÄIN:

chelsea-manning-4chelsea-manning7Koitin välistä piirtää itteeni mahollisimman näköiseksi ilman peiliä tai muuta mallia.

chelsea-manning-6Tää pohdinta lähti oikeestaan Piin seikkailut cismaailmassa sarjakuvasta (tästä). Siinä usein vitsi perustuu siihen, että transsukupuoliselle huudellaan kadulla ja hän vastaa nokkelasti huutelijan nolaten. Puhuttiin tekijän kanssa siitä, miten itse en koe sarjiksen antavan realistista kuvaa transihmisenä elämisestä esim kaapista tuloa harkitsevalle nuorelle (kerroin miten vähän mulle on huudeltu) ja tekijä korosti sarjakuvan olevan ennen kaikkea huumoripätkä, pyrkimättäkään kuvaamaan transihmisen elämää Suomessa.

rakkautta-ja-anarkiaaOon torstaina Helsingissä Rakkautta ja anarkiaa leffafestareilla panelistina, täällä, 16:00 Korjaamo Kinolla näytettävän Kiki-leffan jälkeen. Aika jännää..

Kategoria: Anarkismi, feminismi, Transgender, Uutiskatsaus, Yleinen.



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus